Deze artisanale likeur is gemaakt van met de hand geselecteerde laurierblaadjes, vers verwerkt om de unieke aromatische smaak volledig tot zijn recht te laten komen.
Laurierlikeur wordt tradioneel bewaard in de diepvries om zo koel mogelijk als aperitief of digestief gedronken te worden.
Het kan ook gemengd worden met een droge witte wijn of
een lichte schuimwijn. Ook in een cocktail weet onze Laurlié dat extra accent te brengen die alle smaakpapillen opent om zo vollop te genieten van voorgerecht of maaltijd.
Als dessert een Flemisch Laurel Creme waarbij 2 delen Laurlié gebruikt worden bij 1 deel verse room, is een onvergetelijke afsluiter.
Hou er wel rekening mee, door de room bewaard deze creme niet, maar dit hoeft geen bezwaar te zijn.
Ook bij het dessert, bij vanille of citroenijs als smaakmaker, of gewoon tijdens de bereiding van je maaltijd kan de Laurlié net dat extra accent brengen.
Zie onze recepten voor een cocktail met Laurlié!