Goodies als apero

Laurierlikeur

Laurlié

Deze artisanale likeur is gemaakt van met de hand geselecteerde laurierblaadjes, vers verwerkt om de unieke aromatische smaak volledig tot zijn recht te laten komen.

Laurierlikeur wordt tradioneel bewaard in de diepvries om zo koel mogelijk als aperitief of digestief gedronken te worden.

Het kan ook gemengd worden met een droge witte wijn of
een lichte schuimwijn. Ook in een cocktail weet onze Laurlié dat extra accent te brengen die alle smaakpapillen opent om zo vollop te genieten van voorgerecht of maaltijd.

Als dessert een Flemisch Laurel Creme waarbij 2 delen Laurlié gebruikt worden bij 1 deel verse room, is een onvergetelijke afsluiter.
Hou er wel rekening mee, door de room bewaard deze creme niet, maar dit hoeft geen bezwaar te zijn.

Ook bij het dessert, bij vanille of citroenijs als smaakmaker, of gewoon tijdens de bereiding van je maaltijd kan de Laurlié net dat extra accent brengen.

Zie onze recepten voor een cocktail met Laurlié!

Laurier Gin

Laurin

Small Production, Excellent Taste. Deze artisanale Gin is gemaakt van met de hand geselecteerde laurierblaadjes van een zeer aromatische soort, vers verwerkt om de unieke aromatische smaak volledig tot zijn recht te laten komen.

Wilde tijm, en citroen van op de kwekerij geven een uniek aroma.

Door zijn rijke en kruidige smaak is deze gin niet alleen een streling voor de tong in een cocktail maar ook on the rocks of puur.

De geur brengt meteen een warm en zomers gevoel.

vol symboliek en smaak…

Laurier aperitief

Lauroo

Vol symboliek en smaak. Deze artinasale versterkte wijn is gemaakt van met de hand geselecteerde laurierblaadjes,vers verwerkt om de unieke aromatische smaak volledig tot
zijn recht te laten komen.

Door zijn zoet kruidige smaak kun je deze drinken als aperitief, digestief of als dessertwijn.

Lauroo kun je in vele sauzen en gerechten verwerken, zoals meloen met lauroo, tournedos met lauroo, stoofpeertjes in lauroo, kaas met lauroo, enzovoort.